top of page

Cognitive FX behandeling in Nederland

Wie rondloopt met NAH of PCS klachten weet dat de oplossing niet voor de hand ligt. Binnen de reguliere geneeskunde leren mensen met hersenletsel vooral hoe zij om kunnen gaan met de klachten die zij ervaren, terwijl je liever de kwaliteit van je leven wilt verbeteren. 


De zoektocht naar een oplossing is lang, ver weg en/of heel kostbaar. Dat weten wij als geen ander. Onze zoektocht eindigde bij een behandeling van de privé kliniek Cognitive FX in Amerika. Deze intensieve behandeling blijkt in de praktijk voor velen zeer effectief en daarom is het onze missie om deze methode voor iedereen binnen de Benelux toegankelijk te maken. Lees in dit artikel meer over de behandeling van Cognitive FX of neem direct contact met ons op. 

Cognitive FX behandeling: Over ons

Wanneer spreken we over hersenletsel?

Ieder jaar bezoeken duizenden mensen de huisarts omdat zij last hebben van een hersenschudding. In veel gevallen zijn de klachten van korte duur en verdwijnen ze weer na enkele weken. Dat is helaas niet voor iedereen zo. In ongeveer 30% van de gevallen blijven mensen maanden of zelfs jaren last houden van klachten. Deze langdurige klachten noemen we ook wel Post Commotioneel Syndroom (PCS). 


Deze niet zichtbare klachten variëren van hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen tot problemen met het geheugen. Omdat de klachten lang aanhouden, raak je gefrustreerd, gestressed of zelfs depressief. Hierdoor kunnen je initiële klachten alleen maar versterkt worden en raakt je in een vicieuze cirkel. 

Sensori-22.jpg
Cognitive FX behandeling: Over ons
Sensori-1.jpg

Behandeling van Cognitive FX

Binnen de reguliere geneeskunde in Europa is er geen behandeling voor de genezing van klachten van PCS. In ons land leer je vooral hoe je om kunt gaan met de klachten die je hebt. In de praktijk betekent dat hoe je leert omgaan met de wetenschap dat je leven nooit meer hetzelfde zal zijn. 


Met deze uitzichtloze prognose wil je niet leven. Het is daarom ook logisch dat velen buiten de landsgrenzen zoeken en uitkomen bij de privé kliniek Cognitive FX in Utah. 


De hersenschudding behandeling van Cognitive FX optimaliseert het vermogen van je lichaam om neurale paden en bloedvaten te genezen die je hersenen voeden. Deze behandeling is gebaseerd op jarenlang onderzoek en praktijkervaring. Per jaar reizen daarom honderden mensen naar de kliniek om deze intensieve behandeling te volgen.

Behandeling bij Sensori


Deze effectieve behandeling in Amerika is helaas niet voor iedereen beschikbaar. Buiten de reiskosten en reistijd, kost de behandeling gemiddeld tussen de 11.000 tot 15.000 euro. Wij geloven in de behandeling van Cognitive FX en maken deze graag toegankelijk voor iedereen in de Benelux tegen zachtere tarieven


Wil je ook leven in een wereld waarin licht geen pijn doet aan je ogen, geluid geen pijn doet in je oren? Een wereld waarin je drukte om je heen niet opmerkt, waar je in een tram kan stappen en daar niet overprikkeld uitkomt? Bij Sensori werken we aan het verbeteren en doen verdwijnen van jouw klachten. Wil je meer weten? Neem contact op.

Cognitive FX behandeling: Over ons
bottom of page