top of page

Behandelmethode

Afgebeeld de cyclus die zorgt voor het actief werken aan het herstelvermogen van je brein. Wij kijken hetzelfde naar je brein als naar je biceps, als je die goed en regelmatig traint, wordt die steeds sterker. Train je die niet of te weinig intensief dan zwakt die af en verliest die kracht.

Alle training van Sensori draagt bij aan je neuroplasticiteit. Door je hersenschudding of ander hersenletsel zijn er paden verstoord geraakt. Met onze training maken we een nieuwe imprint om de kortste routes te herstellen. Zodat je leven zonder continu overprikkeld en vermoeid zijn kan starten.

1.png
Methode: Over ons
Kopie van Methode.png

Belastbaarheid

We trainen je altijd in je groeizone. Stap uit je comfortabele onderprikkelde zone en ga over een grens heen waar ruimte ligt om te groeien. We voorkomen dat je helemaal in het rood schiet van de overprikkeling door de afwisselende trainingsmethode volgens de cyclus hierboven. In je groeizone is er plek om je brein te fit te maken, en door die zone met de juiste regelmaat op te zoeken, is het ook de plek om je hersens fit te houden.

Methode: Over ons
bottom of page