top of page
Zoeken
  • Sensori

LongCOVID Behandeling bij Sensori

Bij Sensori zien we diverse vormen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH). In de praktijk behandelen wij daarnaast steeds vaker mensen met 'longCOVID' ofwel ‘post-COVID-19’. Als je geïnfecteerd bent geraakt met het COVID-19 virus, kun je te maken krijgen met klachten zoals prikkelgevoeligheid, extreme vermoeidheid, hersenmist, (chronische) hoofdpijn, concentratie- en geheugenproblemen, evenwichtsproblemen, duizeligheid, slaapproblemen en verhoogde spanning of stress.


Diverse symptomen van longCOVID vertonen sterke overeenkomsten met NAH. Daarom hebben wij bij Sensori gemerkt dat onze aanpak voor NAH-klachten ook een positief effect hebben op mensen die rondlopen met LongCOVID klachten. Ervaar jij één of meerdere van deze symptomen na een COVID-19 infectie? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor meer informatie.


Wat zijn de symptomen van LongCOVID?

De gevolgen van LongCOVID zijn zeer divers. Bij Sensori behandelen wij de emotionele- en cognitieve gevolgen van Longcovid, zoals vermoeidheid, prikkelgevoeligheid, hersenmist, geheugenproblemen, concentratieproblemen, stress, en hoofdpijn. Bekijk gerust ook onze pagina met informatie over Klachten, gevolgen en/of symptomen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH).


Deze klachten kunnen zo ingrijpend zijn dat het je dagelijkse leven volledig ontwricht. Gewone activiteiten zoals douchen, boodschappen doen of werken kunnen een ware uitdaging worden.


De reguliere behandeling voor LongCOVID

Ondanks dat er nog veel wordt onderzocht over longCOVID, wordt geadviseerd om je huisarts te raadplegen. Maar aangezien er geen eenduidige behandeling is, krijgt niet iedereen de hulp die hij of zij nodig heeft.


De huidige revalidatie richt zich vaak op het omgaan met de klachten. Hierbij word je ondersteund door fysio- en ergotherapeuten. Deze helpen bij het beheersen van pijn, vermoeidheid en overprikkeling en het verminderen van klachten als benauwdheid. Vaak wordt er ook een psycholoog betrokken voor de emotionele kant van je nieuwe situatie.


Sensori's behandeling voor LongCOVID

In tegenstelling tot de standaard aanpak, gaat Sensori rechtstreeks naar de kern van bepaalde klachten. Heb je last van klachten zoals vermoeidheid, overprikkeling, hersenmist, geheugenproblemen, of hoofdpijn als gevolg van longCOVID? Bij Sensori richten we ons op het daadwerkelijk verminderen of zelfs verhelpen van deze klachten, en niet alleen op het beheersen ervan.


Stel je voor dat je een leven kunt leiden zonder de beperkingen van LongCOVID. We bieden je een diepgaande behandeling gericht op de cognitieve en emotionele klachten die eerder zijn genoemd. Wij kunnen je helaas niet helpen met fysieke klachten zoals spierspanning, spierpijn of benauwdheid. Wil je zeker weten dat onze unieke aanpak geschikt is voor jouw klachten, neem dan gerust contact met ons op.


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Een plotselinge klap, een val of een stoot tegen het hoofd: het kan allemaal leiden tot een hersenschudding. Maar wat is een hersenschudding precies? In wezen is het een licht traumatisch hersenletsel

De impact van een hersenschudding op de kwaliteit van leven kan aanzienlijk zijn. Hersenletsel kan leiden tot langdurige klachten die variëren van licht- en geluidsgevoeligheid tot problemen met conce

Het belang van een effectieve revalidatie na een hersenschudding wordt nog te vaak onderschat. Wij van Sensori zetten ons in om mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), zoals een hersenschudding

Post: Blog2_Post
bottom of page